Neišnešiotukų pagalbos linija Savanoriaukite Aukokite

Aktualijos

Džiugios naujienos! Naujas bendradarbiavimas su Tarandės Šeimos Klinika

2024 m. Liepos 22 d.

Džiugios naujienos!

Su pasididžiavimu pranešame apie naują ir labai svarbų bendradarbiavimą su neišnešiotų naujagimių asociacija „Neišnešiotukas“!

Mes tikime, kad kiekvienas vaikas yra ypatingas, o mažyliams gimusiems anksčiau laiko reikalinga išskirtinė priežiūra ir meilė. Sujungdami savo jėgas su „Neišnešiotukas“, siekiame suteikti kiek galime geriausią gydytojų bei kineziterapeutų priežiūrą, emocinę paramą ir reikalingą informaciją tėvams.

Kas laukia šio bendradarbiavimo metu?

  •  Specialios nuolaidos užsiėmimams baseine, daugiau čia.
  •  Specializuotos kineziterapeutų pamokos bei konsultacijos mamai ir tėčiui, daugiau čia.
  •  Edukacinės paskaitos, renginiai, seminarai tėvams, suteikiantys žinias ir įgūdžius, padėsiančius geriau suprasti ir rūpintis savo mažyliais

Šis bendradarbiavimas ne tik padės stiprinti neišnešiotų kūdikių sveikatą, bet ir kurti stiprią, palaikančią bendruomenę visoms šeimoms. Esame pasiryžę kartu siekti geriausių rezultatų ir džiaugiamės galėdami būti jūsų partneriais šioje kelionėje.

Sekite mus socialiniuose tinkluose, Facebook, ir sužinokite daugiau naujienų apie būsimus renginius, iniciatyvas ir kaip galite prisidėti prie mūsų misijos. Kiekvienas jūsų palaikymas yra svarbus!

Su meile ir rūpesčiu,

Tarandės Šeimos Klinika ir asociacija „Neišnešiotukas“