Neišnešiotukų pagalbos linija Savanoriaukite Aukokite

Bendradarbiavimas

Čia rasite visų įstaigų ir paslaugų teikėjų sąrašą, su kuriais mūsų asociacija yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartis, suteikiančias specialias nuolaidas mūsų nariams. Mūsų tikslas – padėti jums lengviau pasinaudoti įvairiomis paslaugomis ir gauti papildomas vertes už mažesnę kainą.

Kviečiame susipažinti su mūsų partneriais ir jų siūlomomis paslaugomis bei nuolaidomis. Naudodamiesi šiais privalumais, galėsite ne tik taupyti, bet ir palaikyti bendruomenę, kuriai rūpi jūsų gerovė.

Partnerių sąrašas

Tarandės Šeimos Klinika(baseinas, kineziterapeutų pamokos ir konsultacijos, edukacinės paskaitos ir t.t.)

Mes tikime, kad kiekvienas vaikas yra ypatingas, o mažyliams gimusiems anksčiau laiko reikalinga išskirtinė priežiūra ir meilė. Sujungdami savo jėgas su „Neišnešiotukas“, siekiame suteikti kiek galime geriausią gydytojų bei kineziterapeutų priežiūrą, emocinę paramą ir reikalingą informaciją tėvams.

Kas laukia šio bendradarbiavimo metu?

  • Specialios nuolaidos užsiėmimams baseine, daugiau čia.
  • Specializuotos kineziterapeutų pamokos bei konsultacijos mamai ir tėčiui, daugiau čia.
  • Edukacinės paskaitos, renginiai, seminarai tėvams, suteikiantys žinias ir įgūdžius, padėsiančius geriau suprasti ir rūpintis savo mažyliais

Šis bendradarbiavimas ne tik padės stiprinti neišnešiotų kūdikių sveikatą, bet ir kurti stiprią, palaikančią bendruomenę visoms šeimoms. Esame pasiryžę kartu siekti geriausių rezultatų ir džiaugiamės galėdami būti jūsų partneriais šioje kelionėje.

Optikos pasaulis. Regos ir klausos centras(klausos ir regos tyrimai, klausos aparatai, oftalmologinės konsultacijos, akinių ir kontaktinių lęšių parinkimas)

Mes nuoširdžiai siekiame prisidėti prie neišnešiotukų šeimų gerovės. Žemiau rasite mūsų siūlomų nuolaidų paketą, kurio galiojimas apima ne tik vaikučius, bet ir visus šeimos narius. Atvykus į optiką ar kliniką, pakaks pasakyti, kad esate iš Asociacijos „Neišnešiotukas“. Svarbu atkreipti dėmesį, kad mūsų galimybės tikrinti kūdikių klausą ir regą yra ribotos.

Kas laukia šio bendradarbiavimo metu?

  • Klausos patikra ir klausos aparatų parinkimas optikose nuo 18 m. – nemokamai
    – Otoakustinė emisija atliekama kūdikiams tik mūsų „Familia Clinica“ esančioje Vilniuje LOR konsultacijos metu jei yra poreikis, bet klausos tyrimas kūdikiams nedaromas (LOR konsultacijai taikoma 15% nuolaida).
    – Vaikams nuo 7 m. klausos tyrimas daromas tik „Familia Clinica“, esančioje Vilniuje (taikoma 15% nuolaida).
  • Klausos aparatai – 10%
    – Klausos aparatai mūsų optikose paprastai parduodami nuo 18 m. (turime specialistus, kurie programuoja klausos aparatus ir vaikams Kaune, Varėnoje, Visagine, Zarasuose, tačiau čia jau reikia skambinti į mūsų klientų aptarnavimo skyrių ir tartis, kada ir kur jie galėtų priimti; taip pat reikia turėti trečio lygio ligoninės siuntimą ir audiogramą).
  • Lojalumo kortelė – nemokamai
  • Akinių lęšių / KL parinkimas optikose nuo 18 m. – 1€
  • Gydytojo–oftalmologo medicininės konsultacijos optikose nuo 6 m. – 50%.
    – Vaikams nuo 6 metų atliekami tyrimai (įskaitant ir akių dugno tyrimą) Alytuje, Elektrėnuose, Gargžduose, Ignalinoje, Jonavoje, Jurbarke, Kaune, Kėdainiuose, Kelmėje, Kretingoje, Marijampolėje, Panevėžyje, Pasvalyje, Telšiuose, Ukmergėje, Utenoje, Vilkaviškyje, Vilniuje.
    – Kūdikiams akių dugno tyrimai atliekami tik mūsų „Familia Clinica“ esančioje Vilniuje (taikoma 15% nuolaida).
  • Nevardiniai akinių rėmeliai / saulės akiniai (reguliari kolekcija) – 50%
  • Akinių priežiūros priemonės ir aksesuarai – 50%
  • Vardiniai akinių rėmeliai / saulės akiniai (reguliari kolekcija) – 30%
  • Akinių lęšiai (sandėliniai / užsakomieji) – 20%
  • Kontaktiniai lęšiai  (ACUVUE, Lensify ir FreshKon) – 10%
  • Klinikoje „Familia Clinica“ teikiamoms paslaugoms – 15%
    – Čia rasite LOR, oftalmologus, dermatologus, klausos specialistus, komentarai apie kūdikių klausos ir regos tyrimus buvo paminėti aukščiau.
  • Kontaktinių lęšių tirpalai / maisto papildai akims / akių lašai – 5%

Šypsenos akademija(diagnostinės, profilaktinės, dantų gydymo ir estetinės odontologijos paslaugos)

Mūsų nauji partneriai – Šypsenos akademija – skiria nuolaidas visai Neišnešiotukas bendruomenei. Ši partnerystė suteikia galimybę profesionaliai bei patikimai pasirūpinti mažųjų dantukais žemesne kaina!

Dantukų priežiūra yra itin svarbi visiems, tame tarpe ir neišnesiotukams – tai ne tik estetinė, bet ir sveikatos investicija. Deja, valstybinės finansuojamos sveikatos priežiūros paslaugos ne visada yra greitai prieinamos, todėl džiaugiamės galėdami pasiūlyti alternatyvą draugiškomis sąlygomis.

Pasinaudokite šia proga pasirūpinkite ir apsaugokite savo (taip taip, nuolaidos taikomos ir šeimos nariams) bei mažųjų gražiomis šypsenomis!

Prie šios kainodaros Šypsenos akademija taip pat suteikia skaitmeninį dantų būklės tyrimą nemokamai – kas tai yra, ir kaip atrodo skaitmeninis dantų būklės tyrimas šiame video.

Norint užsiregistruoti šiai paslaugai reikia skambinti bendruoju numeriu ir pasakyti, kad skambinate nuo Neišnešiotukų asociacijos ir Jums priklauso nemokamas patikrinimas. Kontaktai čia. Kainos galioja parodžius registratūroje šį „Šypsenos akademija“ vizualą, kurį matote prie šio įrašo apačioje!

Linkitme visiems sveikų ir gražių šypsenų ir žinoma dantukų!