Neišnešiotukų pagalbos linija Savanoriaukite Aukokite

Aktualijos

Naujausi renginiai! Save the date!

2024 04 18

Neišnešiotų naujagimių asociacija „Neišnešiotukas“ toliau plečia savo misiją spręsti šeimų, auginančių neišnešiotus vaikučius, problemas ir poreikius! Sėkmingai užauginę (nuo 2016 iki 2023) ir paleidę savarankiškam gyvenimui paramos projektą „Ankstukai“, tęsiame 2021 m. pradėtą inovatyvaus simuliatoriaus “Paulius” projektą, bei ketvirtus metus vystomą nacionalinę iniciatyvą „Auginu Lietuvą“. O jau visai netrukus, bendruomenei ir Lietuvai pristatysime naujus, ne mažiau galingus bei svarbius projektus!

Naują veiklos plėtros etapą pradedame kviesdami jus aktyviai dalyvauti dviejuose artimiausiuose renginiuose, kur jūs esate patys svarbiausi:

  • 2024 05 15 Nuotolinė konferencija, skirta JŪSŲ aktualiausių poreikių išsiaiškinimui ir užfiksavimui – AUGINU LIETUVĄ SUMMIT’24. Tema – anksčiau laiko gimusių vaikučių šeimų bendruomenės diskusija apie iššūkius ir poreikius.
  • 2024 06 01 Tradicinis vasaros FESTIVALIS „NUO NULIO IKI MĖNULIO“ – išlaikant geriausias mūsų vasaros švenčių tradicijas ir kuriant naujas!

Rezervuokite savo kalendoriuje! Daugiau informacijos – netrukus.